Slider

Bed & Breakfast

de Baronie

Amsterdam

Welkom bij Bed & Breakfast De Baronie

Romantische B&B in een grachtenpand uit de 17e eeuw met uitzicht over één van de mooiste grachten van Amsterdam en dichtbij alle bezienswaardigheden. Afstand tot Centraal Station 700 meter. In de directe nabijheid: Nieuwmarkt, Waterlooplein, Rembrandtplein, Dam, talloze winkels, ateliers, restaurants en cafés. De accommodatie biedt een combinatie van luxe, comfort en klasse in een ontspannen omgeving.

Onze kamers

Rondleiding

Het interieur van Bed & Breakfast De Baronie bestaat uit nog veel originele details zoals oude Hollandse tegels, originele balken en een eikenhouten trap. Het gebouw is nog in authentieke staat! Een echt grachtenpand van weleer.

Suite

De Suite op de 3e verdieping bevat een royale slaapkamer met een eigen woonkamer met openhaard en een prachtig uitzicht op één van de mooiste grachten van Amsterdam.

Studio

Een hele 4e verdieping met woongedeelte, slaapgedeelte met kingsize bed, keuken, eethoek en een fantastisch uitzicht over de gracht. Ideaal voor een langer verblijf!

Locatie

Ontdek alle leuke bezienswaardigheden in de nabijheid van Bed & Breakfast De Baronie. Maar 10 minuten lopen van Centraal Station, de Nieuwmarkt, Waterlooplein, Nemo museum, Scheepvaartmuseum en gesitueerd vlakbij de IJtunnel.